24 Uren-loop

1 miljoen Vlamingen lopen

Loop of wandel met ons 24 uren voor het goede doel.

slot2011In teams lopen of wandelen we in estafette gedurende 24 uur in het centrum van Oudenaarde (zie onderaan parcours). (+/- 1km.)

Kleinere teams kunnen ook deelnemen en individuele deelnemers brengen we met elkaar in contact, zodat zij ook een team kunnen vormen. Lopen is niet verplicht, wandelen is ook toegestaan!

Er is registratie per team van het aantal gelopen of gewandelde rondes en dit via een chip in de doorgeefstok eigen van het team. Bij inschrijving krijgt elk team zijn borstnummer toegewezen! Laat je sponsoren door vrienden, familie, kennissen, collega’s of je werkgever… De sportieve activiteit start op zaterdagavond 03/10/2020 om 16u45 en eindigt op zondag 04/10/2020 om 17u!

Doe mee!

Vorm een team met vrienden, familie, collega’s en LOOP en/of WANDEL afwisselend rond op een uitgestippeld verkeersvrij parcours in het centrum van Oudenaarde en dit gedurende 24 uren. 1 ronde = +-  1km.

Wij voorzien alvast voor alle deelnemers:

  • Parkeergelegenheid
  • Per team, permanent een aparte locatie om te rusten en te eten ( sportzaal van Bernardusschool )
  • Douches en medische hulp post
  • Catering via persoonlijke badge (polsband)
  • Drankvoorziening op het parcours (water)
  • Opvolging van de gelopen afstand per team ( via electronische chip)
  • Tal van nevenactiviteiten voor uw supporters (muzikale omlijsting alsook een heus ONTBIJT op zondagmorgen)

Wat verwachten we van jullie?

Je gaat niet alleen de sportieve uitdaging aan, maar je kan binnen je eigen vereniging, club of vriendenkring extra sponsoring bijeenbrengen. Laat je sponsoren per ronde of per uur of organiseer vooraf een wafelbak, een bikini-carwash, een zeepkistenrace of iets anders:

Het doel heiligt de middelen.

Iedere teamverantwoordelijke krijgt een aandenken aan dit evenement. Dit kan dan in de kantine, inkomhal, … te kijk worden gesteld. De aantal gelopen rondes, het aantal deelnemers en de bijeengebrachte sommen geld worden na het evenement zo spoedig mogelijk op de website gepubliceerd.

Als teamverantwoordelijke ben je de stuwende kracht en onze contactpersoon. De teamleider maakt zelf een schema wanneer wie loopt of wandelt. Het is niet de bedoeling dat het volledige team 24 uur aanwezig is.

Download hier alvast de brief aan de teamverantwoordelijke die je ontvangt.

De teamverantwoordelijke krijgt na inschrijving een bevestigingsmail en ook het nummer waarmee zijn team gedurende 24 uren zal lopen/wandelen. Zo kan dit nummer al kenbaar gemaakt worden aan de supporters.

Team 24

Wil je graag meelopen, maar je hebt nog geen team? Geen probleem! Voor alle lopers zonder team is er ‘TEAM 24’. In ‘TEAM 24’ loop je zonder stok zoveel je wil en wanneer je wil!

Bij de inschrijving (hier op de website) vul je bij vereniging/teamnaam ‘TEAM 24’ in.
Stort je bijdrage (€15) op 24urenvanOudenaarde VZW ( BE16 8916 0403 5174 Bic: VDSP BE 91). en vermeld bij mededeling: ‘TEAM 24’ en je naam

Wij verenigen de teamloze lopers in 1 geweldig team voor het goede doel!

Bijdrage

Per deelnemer : € 15,00 : in ruil krijgt u hiervoor een deelnemerspakket bestaande uit gadgets, warme drank en belegd broodje – frisdrankje – BBQ-worst , appel , verzekering en nog veel meer …

Wij vragen aan de teamverantwoordelijke om het totaal inschrijvingsgeld voor alle deelnemers van zijn ploeg over te schrijven met eventuele bijkomend sponsorgeld en met vermelding van het teamnummer en team-naam.

Inschrijven

Verplicht inschrijven via het inschrijvingsformulier hier op de website (vanaf 01/09/2019)

Inschrijving is pas definitief na betaling op de rekening van de 24urenvanOudenaarde VZW (BE16 8916 0403 5174 Bic: VDSP BE 91).

Praktisch

De teamverantwoordelijke en  zijn deelnemers worden op zaterdag vanaf 15.00 verwacht in de turnzaal om zich aan te melden en daarna deel te nemen aan de openingstocht. Elke ploeg heeft zijn ploegnummer per mail doorgekregen.

Elk team beschikt over een permanente locatie in de sporthal van  Bernardus- campus Hoogstraat, waar men kan afspreken, rusten, douchen, eten en drinken. Bovendien is daar ook parkeergelegenheid voorzien. Een medische hulppost is ook aanwezig . Per team wordt de gelopen afstand bijgehouden en dit gedurende de 24 uren.

Parcours

Klik op het plaatje om het in het groot te zien

Parcours 2019

Parking

Klik op het plaatje om het in het groot te zien


Een uitdaging voor het goede doel